villa_wide
FIBER RÄTT IN I VILLAN

Nu kan även enskilda villaägare också få en supersnabb fiberanslutning för bland annat Internet, tv, telefoni, hemarbete med mera. Och det till en vettig kostnad.

Att projektera, gräva, dra fiber och ansluta kostar pengar. Infrastruktur blir aldrig billigare. Därför blir det alldeles för dyrt att ansluta villor en och en. Det måste göras effektivt och rationellt för att det ska bli ekonomiskt intressant.
VAD KRÄVS FÖR ATT ANSLUTA?
Är du intresserad av stadsnätsanslutning anmäler du ditt intresse här uppe till höger, genom att söka på din adress. Anmälan är INTE bindande, men en viktig vägvisare när stadsnätet planerar sin utbyggnad.
Du kan även ladda ner vårt anslutningsavtal nedan och skicka in till oss på stadsnät för att göra en beställning. Avtalen skickar du då till:

Orsa kommun
Att: Stadsnät
Box 23
794 21 Orsa
VAD KOSTAR DET?
Att ansluta sig till Orsa stadsnät kostar 20.000 SEK inklusive moms. Tillsammans med vår kommunikationsoperatör kan vi erbjuda dig en finansieringslösning där du har möjligheten att dela upp anslutningsavgiften på 60 månader. Avgiften blir då 360 kronor i månaden och faktureras kvartalsvis.
Vill du ha fler än en anslutningspunkt, till exempel om du har två bostadshus på samma fastighet, kostar alla ytterligare anslutningar efter den första anslutningen 6.000 SEK inkl. moms. För att beställa ytterligare anslutningspunkter skriver du på och skickar in två avtal för extra anslutningspunkt till oss på stadsnät.
SÖK PÅ DIN ADRESS
Aktuellt